Contact

Vraag maar raak

Offerte aanvragen
 • DD dash MM dash JJJJ
 • Je reservering is onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen in het arrangement. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Veerle
Hi! Ik ben Veerle en ik help je graag verder!
Volg ons op social media
Veelgestelde vragen
 • Is de escaperoom voor iedereen geschikt?

  Buiten de informatie gegeven in ‘Hoe zit het met de toegankelijkheid’. Kan iedereen de escaperoom spelen. Het is namelijk geen lichamelijke inspanning, je hoeft niet handig of slim te zijn. Samenwerking is soms ‘key’. Er kijkt altijd iemand met jullie mee en kunnen er hints gevraagd worden als jullie vast lopen. Mocht je onverwachts de ruimte uit willen is dit altijd mogelijk.

 • Kunnen we het maximale van 6 personen verhogen?

  Op last van de brandweer mogen er niet meer dan 6 personen in een kamer. Om de veiligheid van onze bezoekers te garanderen, houden wij ons strikt hieraan. Hierin worden geen uitzonderingen gemaakt.

 • Hoe toegankelijk vrij is de escaperoom?

  De escaperoom zit op de bovenverdieping van eetcafe de Tump, deze is alleen met de trap te bereiken. In de escaperoom zelf zijn 2 smallere doorgangen, houdt hier rekening mee.

  Eetcafe de Tump zelf is wel rolstoel toegankelijk in zowel het restaurant als zaal gedeelte.

 • Op welke manier kan ik betalen?

  Elke reservering kan via de website gemaakt worden middels on reserveringssysteem. Hier zijn online betaalmogelijkheden.

 • Ik wil mijn reservering annuleren kan dat?

  Annuleren van een reservering is alleen 72 uur van tevoren mogelijk. Dit is het kosten loze annuleringstermijn en wordt het volledige bedrag teruggeboekt. Annuleren kan alleen via de ‘annuleer de afspraak’ link die in uw bevestigingsmail staat.

 • Hoelang voor aanvang moeten we aanwezig zijn?

  We hebben een eigen wachtruimte binnen eetcafe de Tump, we verwachten jullie 15min voor aanvang van jullie geboekte uur in de escaperoom. Zo kunnen we jullie rustig ontvangen, vragen beantwoorden en alle instructies met jullie doornemen.

Wij zijn team Nonsense

Wij zijn team Nonsense

Twee vriendinnen, de een fysiotherapeut en de ander online marketeer met beide een hart voor ondernemen.
Het uitdenken van nieuwe te gekke ideeën, in jezelf geloven en kansen zien. Daar zijn wij iedere dag opnieuw naar op zoek.
We willen onze gasten dan ook een echte, onvergetelijke beleving meegeven. Want die plottwist en verwondering in de ogen van een ander, dat geeft ons energie.
De verbinding tussen collega’s, ondernemers, vrienden en familie op een leuke maar ook educatieve manier staat bij ons hoog in het vaandel. Met ons team staan we elke dag voor jullie klaar. We vertellen graag historische verhalen door en zorgen voor een complete ervaring onder een dak.

Wie zijn wij?
Veerle
Veerle
Commercial owner
Sanne
Sanne
Creative owner