Vier jouw leukste kinderfeestje!

Een feestelijk en uniek uitje voor de kids!

Kinderfeestje

Kinderfeestje

Nonsense Escaperoom, de ideale plek om een te gek kinderfeestje te vieren! Bij ons kunnen kids vanaf 10 jaar genieten van een avontuurlijke escaperoom-ervaring die speciaal op hen is afgestemd.

We begrijpen dat kinderen soms wat extra hulp kunnen gebruiken. Daarom maken we de escaperoom een tikkeltje makkelijker, zodat ze de puzzels en uitdagingen met plezier kunnen oplossen. We willen ervoor zorgen dat ze een geweldige tijd hebben en trots kunnen zijn op hun prestaties!

Voor de veiligheid en het gemak is het handig als er een ouder of begeleider aanwezig is tijdens het kinderfeestje. Zo kan diegene de kids ondersteunen en begeleiden tijdens het spel. Het maximale aantal kinderen per escaperoom is 6, zodat iedereen genoeg ruimte heeft om actief deel te nemen.

 

En dan nu de kosten: voor slechts 115 euro per escaperoom kunnen jullie een volledig uur vol spanning en plezier beleven! Het is dé perfecte activiteit om de verjaardag van jullie kind op een unieke en onvergetelijke manier te vieren.

Wacht niet langer en reserveer nu jullie kinderfeestje bij Nonsense Escaperoom. Ga samen met jullie vriendjes en vriendinnetjes het avontuur aan en werk als een team om de uitdagingen te overwinnen. Ons vriendelijke team staat klaar om jullie een geweldige ervaring te bezorgen. We kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen in onze escaperoom!

P.S. Om teleurstelling te voorkomen, raden we aan om op tijd te reserveren, zodat we jullie plekje kunnen garanderen.

3142
3142
mensen gingen je voor
42%
42%
ontsnappingspercentage
41.45
41.45
minuten is de snelste tijd
Nu reserveren
Bezoekers aan het woord
Erg leuke ervaring

Wij hebben echt genoten van deze escaperoom. Samen met een ander stel, was het een top ervaring.

Yvonne Reuvers | 25 maart 2021
Tof teamuitje!

Toffe grote escaperoom. Unieke beleving en dat in ons eigen Limburgse dorp! Chapeau

Anytime Heythuysen | 16 mei 2021
Wat was het leuk!

Super leuk ingerichte ruimtes met leuke effecten, opdrachten voor alle leeftijden geschikt, helaas niet binnen de tijd gehaald maar wat was het leuk om te spelen! Een aanwinst voor Heythuysen, plezier en lol gegarandeerd !

Lilian | 16 mei 2021
Offerte aanvragen
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Je reservering is onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen in het arrangement. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Veerle
Hi! Ik ben Veerle en ik help je graag verder!
Volg ons op social media